Waarom kiezen voor de podcastspecialist?

Lekker luisteren: daarmee onderscheidt een professionele podcast zich. Dat is een nauw samenspel tussen idee, inhoud en techniek. Je kunt voor al deze zaken terecht bij de podcastspecialist. Wij luisteren vooral goed naar wat jij wilt. Daar maken we praktisch en professioneel werk van.

Eigen studio en faciliteiten

De podcastspecialist heeft een eigen studio en opnamefaciliteiten. Je hoeft dus zelf niet te investeren om aan de slag te kunnen.

Technisch specialist

Montage, editing, geluidseffecten: de podcastspecialist weet er alles van. Daardoor kun jij focussen op de inhoud. Wij zorgen voor de rest!

Praktisch en professioneel

Wij houden van podcasts en kunnen er heel veel over vertellen. Maar we maken het niet mooier of groter dan het is. We gaan dus nog liever praktisch aan de slag om een professionele podcast te maken.

Totaalpakket

Wil je wel podcasten, maar alleen de regie hebben? Dan zorgt de podcastspecialist voor de rest. Sterker nog: wil je wel podcasten maar vind je het lastig om thema’s te bedenken? Ook dan denken we erg graag met je mee!

Verspreiding via de juiste kanalen

Een podcast heeft pas zeggingskracht als hij gehoord wordt. De podcastspecialist weet de weg in de verschillende kanalen voor podcasts. Natuurlijk zorgen we ook dat jouw podcast daar terecht komt.