Professionele podcast productie

Lekker luisteren: daarmee onderscheidt een professionele podcast productie zich. Dat is een nauw samenspel tussen idee, inhoud en techniek. Je kunt voor al deze zaken terecht bij de podcastspecialist. Wij luisteren vooral goed naar wat jij wilt. Daar maken we praktisch en professioneel werk van. Hoe pakken we dat aan? Bekijk ons stappenplan.

Eigen studio en faciliteiten

De podcastspecialist heeft een eigen studio en opnamefaciliteiten. Ook hebben wij een mobiele studio zodat we de podcast op locatie kunnen opnemen. Je hoeft dus zelf niet te investeren om jouw podcast productie op te nemen. Onze studio is tevens te huur zodat je direct je audio bestand mee naar huis kan nemen. De prijs voor de studiohuur is 60 euro per uur.

Technisch specialist

Montage, editing, geluidseffecten: de podcastspecialist weet er alles van. Dankzij jarenlange ervaring bij de radio en voice-over werk kan de podcastspecialist je helpen met interview en stemtechniek. Daardoor kun jij focussen op de inhoud. Wij zorgen voor de rest!

Praktisch en professioneel

Wij houden van podcasts en kunnen er heel veel over vertellen. Maar we maken het niet mooier of groter dan het is. We gaan dus nog liever praktisch aan de slag om een professionele podcast productie te maken.

Totaalpakket

Wil je wel podcasten, maar alleen de regie hebben? Dan zorgt de podcastspecialist voor de rest. Sterker nog: wil je wel podcasten maar vind je het lastig om thema’s te bedenken? Ook dan denken we erg graag met je mee!

Verspreiding via de juiste kanalen

Een podcast heeft pas zeggingskracht als hij gehoord wordt. De podcastspecialist weet de weg in de verschillende kanalen voor podcasts. Natuurlijk zorgen we ook dat jouw podcast daar terecht komt.